Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden:

Eau de Marie is gevestigd te Berkel-Enschot en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 80549500.
Door deze website te gebruiken en/of een bestelling te plaatsen, gaat u ermee akkoord gebonden te zijn aan de algemene voorwaarden.
De prijzen van de producten kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. De prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzend- en/of administratiekosten.
De inhoud van de website van Eau de Marie; de teksten, afbeeldingen, vormgeving, merken en domeinnamen, zijn eigendom van Eau de Marie en worden beschermd door auteursrecht en eigendomsrecht dat bestaat onder de toepasselijke wetgeving. Het is gebruikers van de website niet toegestaan de website of enig onderdeel daarvan te vermenigvuldigen of ter beschikking te stellen zonder toestemming van Eau de Marie.

Verzenden en retourneren:

Eau de Marie verstrekt de klant informatie over de verwachte levertijd van het product, deze term is slechts een indicatie.
Eau de Marie is niet verantwoordelijk voor verloren, gestolen of beschadigde zendingen.
De klant dient de geleverde producten direct na ontvangst te controleren.
Eventuele schade dient uiterlijk de dag ná ontvangst te worden gemeld, vergezeld van een gedetailleerde beschrijving en foto’s van de schade aan de verpakking en het product.
Producten kunnen niet worden geretourneerd, aangezien ze allemaal met de hand zijn gemaakt. Een bestelling kan binnen 2 dagen worden geannuleerd. Het volledige bedrag wordt binnen 10 werkdagen teruggestort